Stopy mŕtvych: Súdne lekárstvo v službách pravdy : (Die Spuren der Toten) - Pfeiffer, Hans, 1925-1998 (Periskop, 1982)
Skutočné forenzné-kriminalistické prípady, k objasnením ktorých rozhodujúcim spôsobom prispeli súdni lekári Umožňujú nazrieť do vedeckej kriminalistiky.