Organizácia riadenia obchodných systémov - Andris, Mikuláš; kolektív autorov (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1989)
Učebnica je orientovaná na východixká kvalifikovaného poznávania a hodnotenia problémov skúmaných oblastí