Smiech XX. Storočia: Deťom pre radosť. Zvláštna škola v Kocúrkove - Špeťko, Andrej, 1936- (Úsmev, 1992)
Kniha obsahuje nielen detské a školské vtipy, ale aj múdroslovia zo školských zošitov, hádanky, detské výroky a otázky, hru Zvláštna škola v Kocúrkove, rozprávku Kúzlo červeného kvietka, mravoručné a iné poviedky...