Smiech XX. Storočia: Deťom pre radosť. Zvláštna škola v Kocúrkove - Špeťko, Andrej, 1936-; Trvalec, Vladimír; Trvalec, Vladimír; Krbúšik, Ladislav (Partizánske Úsmev, 1992)
Kniha obsahuje nielen detské a školské vtipy, ale aj múdroslovia zo školských zošitov, hádanky, detské výroky a otázky, hru Zvláštna škola v Kocúrkove, rozprávku Kúzlo červeného kvietka, mravoručné a iné poviedky...
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: príbehy autorské; humoristické príbehy; anekdoty pre deti; vtipy pre deti; detské výroky; hádanky; próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 11 rokov