Lásku dať, lásku brať - McDowell, Josh, 1939-; Lewis, Paul; Kubičková, Viera; Polaško, Peter; Matisová, Darina (Vrútky Advent-Orion, 1998)
Autori sa snažia nájsť odpoveď. prečo sme napriek neobmedzenej sexuálnej slobode stále nenaplnení - čo je vlastne láska. Za takmer 2000 rokov skúseností s láskou nikto na tomto opise nič nevylepšil. Láska. ktorú hľadáme. je stále rovnaká. Túžba po láske spôsobila viac bolesti ako všetky choroby a vojny v dejinách. Niet hranice. ktorá by ju zastavila.
Keywords: výchova; výchova rodinná; McDowell, Josh, celým m. Joslin "Josh" McDowell (americký obhajca kresťanstva, evanjelista, verejný hovorca a spisovateľ. Nar. 17.08.1939 Union City, Michigan -); pohlavná výchova; rodina; láska