Základy marxisticko-leninskej filozofie : (Osnovy marksistsko-leninskoj filosofii) - Konstantinov, Fedor Vasiljevič, 1901-1991 (Pravda, 1972)
Autori tejto učebnice sa usilovali spolu s vysvetlením základných otázok marxisticko-leninskej filozofie, spolu s pozitívnym výkladom jej najdôležitejších ideí analyzovať a podrobovať kritike princípy a poučky buržoázneho filozofického myslenia...