Chránené územia a prírodné výtvory okresu Zvolen - Macko, Štefan (ONV - OV Slovenského zväzu ochrancov a krajiny vo Zvolene, 1987)
Veríme, že druhé vydanie tejto publikácie pomôže ochranárom prírody, aby náš Zvolenský okres bol stále krajší a bohatší pre nás i budúce generácie.