Futbal - encyklopédia - Korček, František; Kšiňan, Jozef; Mráz, Igor, 1929- (Šport, 1986)
Futbal patrí medzi najobľúbenejšie a najrozšírenejšie športové odvetvia. Prešiel zložitým vývojom, ktorý opisuje táto kniha, okrem toho podáva informácie o popredných svetových a českoslov. hráčoch, o kluboch a oddieloch, o...