Angelika v pokušení 8. zv. (La tentation ď Angéligue) - Golon, Anne: 1921-; Golon, Serge: 1903-1972 (Meteor, 1992)
Po ťažkej zime strávenej vo Wapassou sa Angelika a jej manžel gróf Joffrey de Peyrac usadili na Gouldsbore.