Choreografia ľudového tanca - Nosáľ, Štefan, 1927- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1984)
Prvé kompletné a systematické dielo z obalsti choreografie ľudového tanca od autora najrenomovanejšieho - zakladateľa Lúčnice.