Vyšívame - Duchoňová, Milina (Knižnica Urob si sám, 1983)
Výber mnohých vzorov výšiviek, nenáročných aj zložitých, s detailne rozkreslenou predlohou. Je to vlastne vzorník slovenských výšiviek, ktorý spolu s peknými farebnými ilustráciam podnieti vašu fantáziu na vyhotovovanie krásnych ručných prác..