Kuchárska kniha pre zdravých a chorých - Sečanský, Imrich, 1914-2013 (Osveta, 1978)
Kniha obsahuje niekoľko stovák receptov z našej kuchyne i z kuchýň rozličných európskych národov. Nie sú to iba recepty na jedlá na všedný či nedeľný stôl. Nájdete tu aj recepty na veľmi sviatočné príležitosti. Slovom - každý, kto chce alebo musí variť, iste rád zalistuje v tejto knihe, začíta sa do nej, nájde podnet a pustí sa do prípravy chutného pokrmu. A pretože v knihe nie sú iba predpisy pre zdravých, ale aj pre tých, čo musia dodržiavať diétu, nepochybne si nájde široký okruh čitateľov a používateľov.