Maľovaný sen: Slovenská ľudová maľba na skle v 20. storočí - Pišútová, Irena, 1932- (Bratislava Tatran, 1983)
Slovenská ľudová maľba na skle v 20. storočí...
Keywords: umenie výtvarné; umelecké remeslá; maliarstvo; sklo; maľby na skle; ľudové umenie; technika maľby; Pišútová, Irena, rodená Hynie (slovenská etnografka, múzejníčka, antikvárka. * 1932 Slovensko -)