The Cure: Obrazový dokument : (The Cure: A Visual Documentary) - Thompson, Dave, 1960-; Green, Jo-Ann (Gold Music Quality, 1993)
The Cure je anglická rocková kapela, ktorá vznikla v Crawley, West Sussex v roku 1976 ako Easy Cure. Kapela prešla niekoľkými zmenami v zostave. Stálym členom je iba frontman, spevák, gitarista a hlavný skladateľ Robert Smith.