MS Francúzko 1998 - Wittmann, Michael (Práca, 1998)
Futbal má svoje korene v hrách, ktoré sa hrali kolektívne medzi dvoma skupinami hráčov. Pri tejto hre sa používala lopta zošitá z rôznych kúskov kože, do ktorej sa kopalo nohami. Poznali ju už v starej Číne okolo roku 2700 pred naším letopočtom...