MS Francúzko 1998 - Wittmann, Michael; Bukovanský, Stanislav; Kolař, Jaroslav (Bratislava Práca, 1998)
Futbal má svoje korene v hrách, ktoré sa hrali kolektívne medzi dvoma skupinami hráčov. Pri tejto hre sa používala lopta zošitá z rôznych kúskov kože, do ktorej sa kopalo nohami. Poznali ju už v starej Číne okolo roku 2700 pred naším letopočtom...
Keywords: šport; futbal; Majstrovstvá sveta vo futbale; r. 1998; Francúzsko; Francúzsko; monografie