Satan tě chce: Uctívaní ďábla a jeho sekty v Americe : (Satan wants You. The Cult of Devil Worship in America) - Lyons, Arthur (Nakladatelství Tomáše Janečka, 1995)
Hrozí skutočne západnej civilizácii "Satanovho nadvláda" v podobe rozsiahlej siete satanistických siekt, pripravuje prevziať moc nad touto rozporuplnou spoločností, ktoré sa na jednej strane honosí vyspelou kultúrou či geniálnymi technológiami, ktoré umožňujú jedincovi uspokojovať najrozličnejšími spôsobmi jeho potreby a rozmary, zatiaľ čo na druhej strane sa doteraz nedokázala vyrovnať so sociálnym útlakom, ...