Wow! Zem: Množstvo úžasných poznatkov o Zemi : (Wow! Earth) - Woodward, John: 1954- (Slovart, 2010)
Encyklopédia WOW! Zem je plná neuveriteľných informácií, do ktorých sa môžeš ponoriť. Od úžasných meteoritov cez studené jaskyne až po kryštály a koralové útesy. Všetky poznatky predkladá fascinujúcim, vzrušujúcim a úplne nezvyčajným spôsobom: je ako múzeum, internetový vyhľadávač a dobrodružný zemepisný výlet v jednom.