Ešte sa stretneme : (We'll meet again) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 2001)
Po vyše piatich rokoch prepustia z väzenia Molly Laschovú, ktorá pred súdom priznala, že zabila svojho manžela, riaditeľa nemocnice, doktora Garyho Lascha. Pred bránou väznice ju čaká novinárka, bývalá spolužiačka z akadémie, ktorá je ochotná pozrieť sa na kauzu z nového zorného uhla. Postupne sa zorientuje v spletitom prípade a pred zrakom čitateľa sa na prekvapivom pozadí intríg, sklamaní, falošnosti, zvrátených medicínskych experimentov, ale aj priateľstva a nezištnej pomoci odvíja pôsobivý kriminálny príbeh.