Ešte sa stretneme (We'll meet again) - Higgins-Clark, Mary, 1927-; Staszová, Miroslava, 1952- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2001)
Po vyše piatich rokoch prepustia z väzenia Molly Laschovú, ktorá pred súdom priznala, že zabila svojho manžela, riaditeľa nemocnice, doktora Garyho Lascha. Pred bránou väznice ju čaká novinárka, bývalá spolužiačka z akadémie, ktorá je ochotná pozrieť sa na kauzu z nového zorného uhla. Postupne sa zorientuje v spletitom prípade a pred zrakom čitateľa sa na prekvapivom pozadí intríg, sklamaní, falošnosti, zvrátených medicínskych experimentov, ale aj priateľstva a nezištnej pomoci odvíja pôsobivý kriminálny príbeh.
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; Higgins-Clark, Mary, vlastným menom Mária Terézia Eleonora Higgins Clark Conheeney (americká spisovateľka detektívných románov, 24.12.1927 Bronx, New York - ); próza; americká literatúra - texty