Púštny kvet : (Desert Rain) - Lowell, Elizabeth: 1944- (Remedium, 2004)
Holly je bojazlivá nevinná dievčina, ktorú prenasleduje jej minulosť, a sníva o mužovi, s ktorým by mohla zdielať svoje tajomstvá, mužovi, ktorý by ju navždy i verne miloval.