Čo sa patrí a čo nie - Cinkovská, Sylvia; Kyselicová, Eva, 1945-; Trilecová, Božena, 1949- (Bratislava Mladé letá, 1986)
Autorka zábavnou formou učí deti, ako sa slušne správať. Rôzne situácie sú veľmi výstižne nakreslené a doplnené krátkymi riekankami.
Pre čitateľov od 4 rokov.
Keywords: básne autorské; lyrické básne; slušné správanie; poézia; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 4 rokov; Trilecová, Božena, vl.m. Moravčíková (slovenská spisovateľka literatúry pre deti a mládež, poétka a prekladateľka, 25.11.1949 Košice -)