Ženy, nebláznite! Vek je len číslo - Tekelyová, Emma: 1953-; Kolčáková-Szakállová, Noémi; Fabianová, Viera (Ikar Bratislava, 2009)
Pri pohľade na pôvabnú autorku tejto knihy uveríte, že vek sa dá pozdržať.
Emma Tekelyová poradí dámam, ako si užiť život aj v zrelom veku a kvalitne prežiť každý deň. S porozumením rozoberá prehrešky, ktorých sa ženy v tomto veku najčastejšie dopúšťajú. S humorom opisuje aj svet celebrít, ktorý dôverne pozná.
Keywords: zdravie; starostlivosť o vzhľad; ženy; sebauvedomovanie; krása; Tekelyová, Emma (slovenská spisovazeľka, modelka, televízna hlásateľka, moderátorka, scénáristka, módna návrhárka. Nar. 1953 -); rady; životný štýl; knihy populárno-náučné