Záhada hlasov z podsvetia - Arthur, Robert, 1909-1969 (Traja pátrači, 2001)
Tentoraz sa Traja pátrači zaoberajú prípadom milionárky Holliganovej, ktorá chce po smrti odkázať všetok svoj majetok na výskum rakoviny. Jupiter sa s ňou stretne v čakárni praktického lekára a stará pani je na pokraji nervového zrútenia...