Obrázky vesmíru - Beaumont, Émilie, 1948-; Pimont, Marie-Renée (Obrázky, 2001)
Kniha pre deti predškolského veku, v ktorej môžu spolu s rodičmi odhaľovať tajomstvá vesmíru, rovnako však poslúži deťom prvého ročníka základnej školy. Prístupnou formou sa dozvedia, ako vznikol vesmír, hviezdy, planéty, čo sú to asteroidy, kométy a meteory. Spoznajú planéty slnešnej sústavy a zoznámia sa s históriou letov do vesmíru. Získané poznatky si môžu hneď overiť vo vtipných hrách za každou kapitolou.