Cesta do Gandolfa - Ludlum, Robert, 1927-2001; Hrách, Tomáš, 1967-2000 (Praha Talpress, 1993)
Románová groteska o americkém generálovi, který z touhy po velkém výkupném naplánuje únos papeže.
Keywords: romány autorské; špionážne romány; dobrodružné romány; Ludlum, Robert (americký spisovateľ špionážnych románov. * 25.05.1927 New York - ć 12.03.2001 Naples, Florida); próza; Hrách, Tomáš (český prekladateľ z angličtiny a francúzštiny. 11.01.1967 Praha - 07.06.2000 Praha); americká literatúra - texty