Kathy, bojím sa o Teba - Roberts, Nora, 1950- (Remedium, 2001)
Príbeh z pozadia telefonickej horúcej linky Fantasy, ktorá pracuje dokonale a zabezpečuje úplnú anonymitu klientov oboch pohlaví, až kým sa na tajné záznamy spoločnosti nenapojí maniak. Grace, mladá autorka kriminálnych príbehov, do života ktorej zasiahol tým najdrastickejším spôsobom, jediná pozná súvislosti, ktoré mohli viesť k hrdelnému zločinu, k čomu ju poháňa okrem iného profesný záujem. Ten pobáda aj detektíva Eda Jacksona, ktorého povestná chladná rozvaha však dostáva vážne trhliny, keď ho zasiahne Amorov šíp.