Úsvit 4: Twilight sága : (Breaking Dawn) - Meyer, Stephenie: 1973- (Tatran, 2009)
Keď milujete toho, kto vás zabíja, nemáte na výber. Ako by ste mohli utiecť, ako by ste mohli bojovať, keby ste práve tým ublížili niekomu, koho milujete? Ak mu nemáte dať nič viac a nič menej ako vlastný život, ako by ste mu ho mohli odoprieť? Niekomu, koho skutočne milujete?