Nevracaj sa domov : (No Place Like Home) - Higgins-Clark, Mary: 1927- (Slovenský spisovateľ, 2007)
Keď Celia Nolanová dostane od manžela nečakaný darček k narodeninám, jej radosť nepozná hraníc. Veď po útulnom vidieckom dome v pokojnom kúte túžili obaja odjakživa. Vražda realitnej agentky, ktorá dom predala jej manželovi, však nečakane spustí celú lavínu dramatických udalostí spojených so zážitkom z Celiinho detstva. Hoci sa Celia usiluje udržať svoju minulosť čo najdlhšie v tajnosti, tieň podozrenia dopadá predovšetkým na ňu a závisí len od jej vytrvalosti, či sa jej podarí nájsť pravého vinníka, vyrovnať sa s traumou z detstva a najmä nedovoliť, aby vrah dokonal svoje dielo pomsty a ohrozil ju i jej najbližších.