Lietadlá: Najvýznamnejšie typy lietadiel sveta : (Flugzeuge - Die wichtigsten Flugzeugen der Welt) - Niccoli, Riccardo (Svet techniky, 2001)
Najvýznamnejšie typy lietadiel sveta: encyklopedický prehlad významných typov lietadiel, história a vývoj typov i verzií, presné technické údaje /hmotnost, pohon, výkon/, charakterizujúca fotografia pri kazdom hesle.