Lietadlá: Najvýznamnejšie typy lietadiel sveta (Flugzeuge - Die wichtigsten Flugzeugen der Welt) - Niccoli, Riccardo; Benedikovič, Vojtech; Benedikovičová, Mária (Bratislava Ikar, 2001)
Najvýznamnejšie typy lietadiel sveta: encyklopedický prehlad významných typov lietadiel, história a vývoj typov i verzií, presné technické údaje /hmotnost, pohon, výkon/, charakterizujúca fotografia pri kazdom hesle.
Uspokojí všetkých nadšencov - odborníkov i laikov!
Obsah: Úvod. Ako používať túto knihu. Lietadlá od A po Z. Register typov lietadiel.
Keywords: dejiny letecké; technika letecká; lietadlá sveta; lietadlá; vzdušné dopravné prostriedky; dopravné prostriedky; popisy; Niccoli, Riccardo (talský žurnalista a historik letectva, politológ