Modrá kniha rozprávok - Grimm, Jacob, 1785-1863; Grimm, Wilhelm, 1786-1859 (Junior, 2001)
Knižka plná ilustrácií ponúka rozprávky: Sneuhulienka a sedem trpaslíkov, Stolček, prestri sa!, O rybárovi a zlatej rybke, Štyria brémski muzikanti a Vlk a sedem kozliatok.