Abeceda pre Barborku - Števková, Mária, 1940- (Buvik, 2000)
Knižočka obsahuje abecedne usporiadané básničky podla jednotlivých písmen a je určená nielen pre Barborku, ale pre všetky deti, ktoré sa radi niečo nové naučia.