Na konci rieky - Roberts, Nora, 1950- (Columbus, 1999)
Rodičia Olivie patrili k najpromintnejším dvojiciam filmového sveta v Hollywoode, až kým sa jednej noci nezjavil prízrak. Prízrak, ktorý zničil ich nádherný domov a navždy ju pripravil o matku. Prízrak s otcovou tvárou... Dospelá Olivia zisťuje, že spomienky na onú noc v jej pamäti blednú. Rodina jej matky vyvinula veľké úsilie, aby Oliviu ochránila pred publicitou, a zariadila, aby vyrastala na prekrásnom, no od domova vzdialenom mieste uprostred nedotknutej prírody. Napriek prežitej hrôze a plynúcim rokom vo svojom vnútri stále túži dozvedieť sa pravdu o detstve.