Vypalování CD: Rady a postupy - Pecinovský, Jan, 1954- (Snadno a rychle, 2004)
Kniha je určena především začínajícím uživatelům, kteří se chtějí naučit vypalovat vlastní CD a proniknout do problematiky trochu podrobněji. Čtenář se postupně seznámí se základními možnostmi vypalování, použitelností mechanik, médii, zásadami správného vypalování, nastavování a ovládáním nejběžnějších vypalovacích programů, jako jsou Nero Burning ROM, Roxio WinOnCD a Roxio Easy CD & DVD Creator.