Tatrankovia - Bočkayová-Vaseková, Renáta, 1970- (Tranoscius, 2002)
Je dobré, že okrem ľudí majú hory pod drobnohľadom aj Tatrankovia. O nich je táto knižka. Lebo nebyť ich, malých dobromyseľných tvorov, možno by sa Vám na túre dobre nevodilo...