Tatrankovia - Bočkayová-Vaseková, Renáta, 1970-; Drusková, Alena, 1964-; Michelčík, Mikuláš (Tranoscius Liptovský Mikuláš, 2002)
Je dobré, že okrem ľudí majú hory pod drobnohľadom aj Tatrankovia. O nich je táto knižka. Lebo nebyť ich, malých dobromyseľných tvorov, možno by sa Vám na túre dobre nevodilo...
Doslov: (Mikuláš Michelčík). Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; príbehy z prírody; príbehy pre deti; próza; slovenská literatúra - texty; Vysoké Tatry - oblasť (Slovensko); Vysoké Tatry - oblasť (Slovensko); pre čitateľov od 9 rokov