Bájky 2. diel : (Ouvres completes I. Fables, contes et nouvelles) - La Fontaine, Jean de, 1621-1695 (Tranoscius, 2001)
Knižka ponúka výber z najkrajších bájok francúzskeho umelca, ktorý svojimi krátkymi poučnými príbehmi núti premýšľať ľudí nad ich chybami. Bájky sú prerozprávané, aby boli zrozumiteľné aj pre tých najmenších čitateľov.