Perly múdrosti - Brezina, Ján, 1917-1997 1917-1997 (Tranoscius, 1997)
Autor verí, že tak ako 1. vydanie splnilo vznešené poslanie a poslúžilo morálnej i praktickej potrebe slovenských čitateľov, vykoná svoj šľachetný cieľ i toto 2. vydanie.