Ježišove podobenstvá pre deti - Fričovský, Ladislav; Topolčany, Roman, 1962- (Liptovský Mikuláš Tranoscius, 2002)
Ježišove podobenstvá pre deti s básňami Ladislava Fričovského a ilustráciami Romana Topolčanyho.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: básne autorské; náboženské básne; poézia; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov