Internet Explorer 5.5 - Zedníček, Rostislav, 1967- (Praha Grada Publishing, 2000)
Po prečítaní tejto publikáci môže každý bez obáv vkročiť na objaviteľskú cestu do útrob Internetu.
Keywords: počítače; internet; vybavenie programové; počítačové siete; informačné systémy; Internet Explorer 5.5 (program počítačový); príručky počítačové; Zedníček, Rostislav (český spisovateľ, učiteľ, lektor a teraz pracuje ako IT Manager. Pre vydavateľstvo Grada píše knihy od roku 1999. Nar. 1967 v Šternberku, okres Olomouc, Česko -)