Írsky sen : (The Bodhrán Makers) - Keane, John Brendan, 1928-2002 (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 2003)
Humor, láska i tragédia v pôvabnom dielku obľúbeného autora. I keď je dedinka Dirrabeg chudobná, žijú tu ľudia, ktorí si chránia svoje tradície. Ani bieda a kanonik Tett nevykorenia staré zvyky, hoci spôsobia nejednu rodinnú drámu.