Ilúzie : (Illusions) - Stone, Katherine, 1949- (Ikar, 2002)
Chase Carlton prežil neradostné detstvo v sirotinci. Jedného dňa vidí v televízii reportáž o zmiznutom magnátovi Chaseovi Kincaidovi a dovtípi sa, že je jeho dvojčaťom, legitímnym synom boháčov. Rozhodne sa zahrať úlohu svojho brata, vypláva na plachetnici na more, stroskotá, a keď ho nájdu, predstiera stratu pamäti. No je jeho prevzatá rola priepustkou k šťastiu, láske a bohatstvu?