Cnostné srdce : (Heart of Honor) - Martin, Kat: 1947- 1947- (Ikar, 2008)
Anglicko 1842. Krista Hartová, odvážna vydavateľka ženského týždenníka Od Srdca k srdcu, sa nebojí písať o čomkoľvek. Keď jedného večera uvidí Leifa Draugra, potomka Vikingov, ktorého pre exotický zjav väznia a ukazujú ako atrakciu v klietke, ihneď žiada jeho oslobodenie. A hoci sa Krista zaprisahá, že sloboda tohto muža je jediné, o čo bude usilovať, jej srdce nemôže zaprieť, že ju nordický zajatec neodolateľne priťahuje...