Zdobenie jedál: Praktická kuchyňa - Biller, Rudolf (Praktická kuchyňa, 2002)
Viac ako 300 návodov ako vkusne a lákavo ozdobiť pokrmy, studené misy, predjedlá a zákusky. Postupy pri zhotovení cukrárskych výrobkov a sladkých ozdôb.