Miško a jeho kamaráti - Lenčová, Božena, 1937- (Matica slovenská, 2003)
Máte radi dobrodružstvo? Prezradíme vám, že aj Miško. Je to milý, veselý chapec a dobrý kamarát. Aj vy ste takí, nie? Býva na sídlisku. Ayda aj vy. A možno ešte neviete, že na takom sídlisku sa dá zažiť veľa zaujímavého.