Miško a jeho kamaráti - Lenčová, Božena, 1937-; Uchnár, Peter, 1970-; Štrbík, Igor (Martin Matica slovenská, 2003)
Máte radi dobrodružstvo? Prezradíme vám, že aj Miško. Je to milý, veselý chapec a dobrý kamarát. Aj vy ste takí, nie? Býva na sídlisku. Ayda aj vy. A možno ešte neviete, že na takom sídlisku sa dá zažiť veľa zaujímavého.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; dobrodružné príbehy; chlapčenské príbehy; próza; Lenčová, Božena, rodená Slivková (slovenská spisovateľka pre deti a mládež, autorka rozhlasových hier a bábkoherečka. Nar. 23.01.1937 Zliechov-Košecké Rovné - ); slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov