Intimita vlkov - Heriban, Jozef: 1953- (Herial, 2009)
Nová kniha víťaza čitateľskej ankety "Kniha roka 2007" dvojtýždenníka Knižná revue (za titul Úspech má srdce žraloka) je nabitá odvážnymi erotickými scénami, hlbokou vrúcnosťou a strhujúcou emotivitou. Je to príbeh vášnivej lásky, túžby po nehe, znepokojujúcom pocite osamotenia, rozprávanie o tajných službách a mediálnych manipuláciách. Je to ale hlavne intímna správa o tajnom živote mužov.