Živočíchy: Sprievodca ochranou našej planéty pre mladých : (Animal watch) - Few, Roger (Chráňme si svet!, 2003)
Kniha Živočíchy zo série Chráňme si svet! oslovuje predovšetkým mladých, prebúdza v nich záujem o živočíchy ohrozené nevhodným, egoistickým správaním sa ľudí k prírode.