Proroctvá a predpovede: Veštenie a vízie od najstarších čias podnes : (Prophecies) - Allan, Tony (Mladé letá, 2003)
Kniha v prvej kapitole predstavuje prorokov, ktorí vystupovali ako "hovorcovia" bohov. Patria medzi nich biblickí proroci, grécki a rímski jasnovidci, Sibyla, indiánski veštci i napokon aj deti, zvestovatelia fatimských tajomstiev. V ďalších kapitolách sa čitateľ zoznámi so slávnymi jasnovidcami od bájneho čarodejníka Merlina cez Nostradama, až k prorokom moderného veku, za akých pokladáme J. Verna či H. G. Wellsa, navyše spozná rôzne spôsoby predpovedania budúcnosti, napríklad čínsku Knihu premien, tarot či vestenie z krištáľovej gule.